Nieuwetijdsoma’s, ze bestaan!

Nieuwetijdsoma, variatie op nieuwetijdskind: “Koosnaampje voor een hooggevoelige oude en wijze vrouw, niet perse een oma, met een sterk intuïtief bewustzijn die paranormale gaven en specifieke taken in het leven zou hebben, bijvoorbeeld het bevorderen van vrede en harmonie”.

Daar zat ik dan, achter mijn laptop, klaar voor een bijzondere chat sessie. Een vriendin van mij zat met haar smartphone aan de andere kan van Nederland bij een buurvrouw van negentig jaar. Wat was het probleem? De man van deze buurvrouw is overleden en komt af en toe bij zijn vrouw langs als spookje. Hij laat haar schrikken met zijn manier van doen. Ze wordt daar angstig van en weet niet hoe hier mee om te gaan.

Hulp

Onze gezamenlijke vriendin had mijn hulp ingeroepen, omdat naast dat ik hoogsensitieve personen ondersteun, ik spookjes naar het Licht kan begeleiden. Als mensen overleden zijn, gaan ze meestal direct naar het Licht. Het Licht wordt ook wel hemel genoemd. In dit geval was deze overleden man nog niet naar het Licht vertrokken en spookte hij hier nog rond op aarde.  Later bleek waarom.

nieuwetijdoma - pixabaycom

Communicatie

Zodoende zat ik achter mijn laptop te chatten met de vriendin. We communiceerden via chat omdat ik doof ben. De vriendin zat naast de buurvrouw en was typetolk tussen de buurvrouw en mij. Ook de vriendin heeft een sterke intuïtie: het was een bijzondere samenwerking!

Doorgeven

Met mijn intuïtie nam ik de situatie in mij op, en nadat ik kennis had gemaakt met de buurvrouw, mocht ik doorgegeven wat de overleden man zijn vrouw nog wilde zeggen. Hij was boos en bang en had de stap naar het Licht nog niet durven maken en was daarom bij zijn vrouw langs gekomen voor hulp.

Langs komen

Heel bijzonder was dat de overleden dochter van de vrouw ook langs kwam. Het bleek dat moeder en dochter vaker contact hadden en dat ze dit beide heel fijn vonden. De dochter van de buurvrouw had in dit aardse leven het Syndroom van Down, wat niet altijd even makkelijk was. Haar moeder heeft veel voor haar gezorgd en ze hadden een bijzondere band.

“Misschien is dit de manier van dankbaarheid tonen van de dochter, om haar moeder bij te staan en te ondersteunen in de laatste jaren van haar leven?”

Opgelucht

Toen dit alles uitgesproken was, durfde hij met begeleiding naar het Licht te gaan. De dochter wilde ook mee helpen met haar vader naar het Licht brengen.  Later hoorde ik van onze gezamenlijke vriendin dat de buurvrouw zich de dagen na deze sessie zo blij en opgelucht voelde. Alsof er een last van haar was afgevallen.

Conclusie

Wat ik heel bijzonder vind, is dat de buurvrouw negentig jaar jong is en open staat voor het contact met overleden zielen zoals die van haar dochter en man. Ze heeft op haar eigen liefdevolle manier voor haar dochter gezorgd en mensen komen bij haar voor advies en een luisterend oor. Mijn conclusie is dat ze een sterk intuïtief bewustzijn heeft en dat ze een bijdrage levert aan meer vrede en harmonie in de wereld. Dit is een nieuwetijdsoma. Hulde aan de nieuwetijdsoma’s!

© Jeroen Coacht

P.s. Wil je je ervaringen delen? Reageren dan op dit bericht of neem contact op!

P.s.s. Wil je een nieuw begin? Neem contact op via info@jeroencoacht.nl of met het contactformulierLaat kort weten waar je tegenaan loopt. Ik laat je weten wat ik voor je kan betekenen.