Het Goddelijke lichaam

God·de·lijk: hemels, heerlijk, ideaal, ontzagwekkend, paradijselijk, verrukkelijk, zalig.
Li·chaam: het stoffelijke van de mens (en dier).

Je zal er maar eentje hebben, een Goddelijk lichaam. Dan moet je er wel heel blij mee zijn, toch? Voor je hart, dat dag en nacht klopt? En voor de biljoenen cellen, die elke seconde van je leven hun werk doen?

0000933_650Het modebeeld

Volgens het modebeeld en de media wordt een ideaal lichaam vaak ook nog geassocieerd met dat je ook slank bent, je veel lacht met je mooie witte tanden, je lichaam in de juiste proporties verdeeld is, je veel vrienden hebt, je sexappeal hebt, je vitaal en gezond bent, dat je veel sport en je er minimaal tien of liefst nog twintig jaar jonger uitziet dan je biologische leeftijd. En dat je veel geld verdient en succesvol bent, in alles wat je doet.

Voorspoed

En wie wil dat nu niet? Een beetje voorspoed kan geen kwaad! Maar wat nu als je lichaam niet aan het modebeeld voldoet? Of wanneer je je niet vitaal en gezond voelt? Of als het lichaam ziek wordt? Of wanneer je wel een lichaam hebt dat toevallig precies met het modebeeld overeenkomt en anderen gedragen zich ietwat jaloers naar jou? Ga je dan twijfelen? Heb je dan geen verrukkelijk lichaam meer?

Confronterend

Ik weet van mezelf dat ik het heel moeilijk vond om te merken dat ik minder begon te horen. Ik vroeg me af: “Wat doet mijn lichaam nu?”. En er bleek nog meer mee aan de hand te zijn met mijn lichaam. Om het direct te zeggen; dat was wennen en confronterend.

Intens gelukkig?

Ik ben nadat ik minder begon te horen, veel gaan lezen over welzijn en spiritualiteit. In een boek las ik het verhaal van een persoon met een dwarslaesie vanaf zijn nek en toch intens gelukkig was! Nieuwsgierig als ik ben vroeg ik me af; “Hoe doe je dat?” en “Hoe ga ikzelf zo laten stralen en mij intens gelukkig voelen?”.

Soul Body Fusion

Ik heb niet direct het antwoord gevonden, helaas. Het was even zoeken voor mij naar de juiste ingang. Maar ik ervaar nu steeds meer geluk. Een methode die ik zelf vaak gebruik en mij verder heeft geholpen is de Soul Body Fusion methode. Dit is een methode waarbij je je eigen ziel, die je kunt voorstellen als een zonnetje, weer meer in je lichaam brengt met als gevolg dat je weer meer gaat stralen!

Oogverblindend

Hoe je het ook doet en welke methode of techniek je ook gebruikt, ik wens je veel succes op jouw weg en hoop dat je licht oogverblindend mag gaan stralen in jouw Goddelijke lichaam.

©  Jeroen Coacht

P.s. Wil je je ervaringen delen? Reageren dan op dit bericht of deel het persoonlijk met mij via het contactformulier

P.s.s. Zin in een nieuw begin? Neem contact op via info@jeroencoacht.nl of met het contactformulier. Laat kort weten waar je tegenaan loopt. Ik laat je weten wat ik voor je kan betekenen.